Kids and sidecars

Crossbrommer stallen? Zorg voor een vloeistofdichte vloer

Crossbrommer stallen? Zorg voor een vloeistofdichte vloer

Geplaatst op

Je crossbrommer is je veel waard en het is belangrijk om er zorgvuldig onderhoud aan te plegen, maar ook om er een goed plekje voor te vinden. Bijvoorbeeld in de tijden dat je niet op je crossbrommer aan het rijden bent. Bij het stallen van je crossbrommer is de locatie natuurlijk van belang, maar ook de ruimte zelf. Een goede ruimte om je crossbrommer te stallen, dient in elk geval minimaal over een vloeistofdichte vloer te beschikken. Een gietvloer is een voorbeeld van een vloeistofdichte vloer.

Vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer is belangrijk voor het stallen van je brommer. Het is namelijk altijd mogelijk dat er vloeistoffen uit je brommer weglekken. De kans op het knoeien met vloeistoffen is bovendien nog groter als je in de ruimte waar je brommer gestald staat ook regelmatig aan de brommer knutselt. Bijvoorbeeld om je brommer te onderhouden of om deze helemaal schoon te maken en op te poetsen. Na het crossen ziet je brommer er doorgaans niet meer uit, zoals bij vertrek. Je gebruikt voor het schoonmaken van je brommer vloeistof en vocht moet natuurlijk niet door de ondergrond heendringen. Daarom is een vloeistofdichte vloer ook zo belangrijk als je de crossbrommer stalt, er onderhoud aan verricht of je brommer schoonmaakt.

Ondergrond beschermen

Het beschermen van de ondergrond is de belangrijkste reden om je crossbrommer op een vloeistofdichte vloer te plaatsen. Dat is echter niet de enige reden, want het is natuurlijk ook veel gemakkelijk om de vloer droog te maken als deze vloeistof dicht is. Het genoemde voorbeeld van een gietvloer is wat dat betreft een prima keuze om je crossbrommer op te stallen. Bovendien is een gietvloer een vloeistofdichte vloer die sterk en slijtvast is, zodat de vloer lang meegaat. Zorg in elk geval goed voor je crossbrommer door deze te stallen op een vloeistofdichte vloer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden