22-04-2017, 3e NK Schaijk

gerda2

Afgelopen zaterdag hebben er 8 teams verzameld achter het starthek bij MAC St Christoffel in Schaijk. Om een vol starthek te creëren heeft MAC ST Christoffel 2 quads mee laten rijden wat overigens heel goed uitpakte. En misschien wel voor herhaling vatbaar is.

Ook stond er een oudgediende, onverwachts bij iemand in de bak.

gerda4

Julian Veldman stond bij Marvin Reipen in de bak, omdat zijn bakkenist een blessure heeft opgelopen tijdens een training in Genk en Valentino is 2 weken geleden en aan zijn knie geopereerd. Julian gaf onder het bakken nog nuttige tips  aan Marvin Reipen om een goede keuze te maken om welk spoor te nemen. Ze hebben het tot een 4e plaats in het dag klassement gebracht. Super dat hij nog steeds feelings heeft voor de jeugd van de Kidsandsidecars. ( 1 van de redenen waardoor zij de Ton van Heugten Bokaal hebben gewonnen)

Een beetje pech voor team van Dijk uit Meijel, zij hadden pech met de gaskabel van het span en vielen de 1e manche uit. De 2e manche pakten zij de overwinning. Helaas niet genoeg punten om de overwinning van de dag op naam te zetten. Die ging deze keer naar Bjorn vd Heuij en hij had onverwachts Sam Veldman in de bak, doordat zn broertje ook geblesseerd was. De 1e manche waren zij 1 en de 2e manche 4.

De Grondmannen uit de achterhoek waren beide manches 2 en reden supergoed en werden 2e in het dag klassement.

Het jongste team Ruben en Lars Hartman reden mooi constant en werden ook 1e , maar dan in de B klasse. Tim Jonkman en Mart Visser hadden de grootste pech, jammer genoeg, zij hebben niet getraind en ook de manches niet verreden.

Max en Gijs waren e ook niet omdat Max op vakantie was. Het weer viel achteraf ook nog mee en wij willen namens het bestuur alle vrijwilligers allemaal heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage om onze teams te kunnen laten rijden.

In de As klasse gingen Hessel Visser en Jesse Jonkman van start zij hebben een goede 1e manche gereden en de 2e manche kregen zij ook te kampen met machinepech, maar werden toch nog 1.

 

Uitslagen;

2017-04-25 19.54.44

Wij hebben nu een paar weken rust en  misschien tot in Stevensbeek bij  op 3 juni staan we hier aan de start.

 

 

 

 

 

Comments are closed.